logo VSN

 

 

 

Slagvaardig ondernemers verder helpen

Nieuwe dienst voor VCN leden


De groeiende adviesmarkt voor zakelijke financieringen biedt ook kansen voor jou. Door de samenwerking tussen VCN en servicepartner Capsearch kun je nu ondernemers verder helpen met hun vastgoed- en bedrijfsfinanciering. Het is niet nodig dat je zelf ervaring hebt op dit gebied. De specialisten van Capsearch helpen en ontzorgen je bij het in beeld brengen van het vraagstuk van je klant.

De combinatie van onze persoonlijke aanpak en innovatieve software maakt het mogelijk dat wij jou en jouw klant helpen aan een succesvolle financiering.

Geen licentievergoeding proefperiode
Bij VCN aangesloten intermediairs betalen tot en met 31 augustus 2023 geen licentievergoeding. Besluit je tijdens deze proefperiode om verder geen gebruik te maken van onze dienstverlening stuur ons dan een bericht. Anders betaal je vanaf 1 september 2023 de jaarlijkse licentievergoeding. Het eerste jaar ontvang je 100 euro korting op de licentievergoeding.

Wil je jouw dienstverlening uitbreiden naar de zakelijke markt? Vul dan het formulier in en word direct klant van Capsearch. 

Heb je vragen? Bel dan onze consultants op 085 - 065 67 92 voor meer informatie. 

VCN Advisory (2)

 

Meld je hier aan