logo VSN

 

 

 

Advisory services voor VCN-leden

Word direct klant van Capsearch

Mis je de kennis, ervaring of tijd om ook advies te geven over bedrijfs- en vastgoedfinanciering? Onze experts van advisory services begeleiden jou bij het vinden van een passende financiering voor jouw klant.

Korting op licentievergoeding
Als VCN-lid ontvang je 100 euro korting op de licentievergoeding voor advisory services. Je betaalt, het eerste jaar, 499 euro licentievergoeding. Daarna betaal je 599 euro per jaar. Alleen aangesloten kantoren bij De Financiële Makelaar, Financieel Support Nederland, United Capital en VCN kredieten kunnen van dit aanbod gebruikmaken.

Gratis starten
Wil je, als VCN-lid, kennismaken met onze manier van werken? Dat kan eenvoudig. Als je ons voor de allereerste keer een opdracht geeft om een Quickscan-rapport te laten maken dan betaal je ons nog geen jaarlijkse licentievergoeding. Als je ons, dus voor een tweede keer, vraagt om een Quickscan-rapport te laat maken dan start je met betalen van de licentievergoeding en krijg je een factuur van ons. Je begint ook met betalen van een jaarlijkse licentievergoeding als je ons een opdracht geeft om de kredietaanvraag, die volgt uit het eerste Quickscan-rapport verder uit te werken.

Meld je direct aan voor advisory services
Wil jij ook gebruikmaken van advisory services en zo je dienstverlening uitbreiden naar de zakelijke markt? Bekijk dan eerst onze Samenwerkingsovereenkomst en Algemene voorwaarden. Vul daarna rechts op deze pagina je gegevens in en word direct klant van Capsearch. Je ontvangt een bevestiging van ons. Heb je vragen? Neem contact op met een van onze adviseurs via 085 - 065 67 92 voor meer informatie.

Handig links:
- Aanvragen van een financiering via advisory services werkt zo
- Financierscheck-tool. Slim contact met ondernemer

Aanmeldpagina VCN - 15 september

 

Ja, ik word advisory services-klant: