Efficiënt zakelijk krediet aanvragen met adviessoftware van Capsearch

Vraag naar en aanbod van vastgoed- en bedrijfsfinanciering brengt Capsearch bij elkaar in een platform. Een vernieuwende aanpak voor het maken en verzenden van een kredietaanvraag voor de zakelijke markt. We geven je hier de 14 belangrijkste voordelen van de adviessoftware van Capsearch.

Voordeel 1

Het is slim gereedschap om op een efficiënte manier een complete kredietaanvraag voor financiers samen te stellen. Beantwoord een aantal vragen over een klant en bouw zo eenvoudig aan een aanvraag voor een financier. Je stelt één aanvraag op, die je in één keer naar verschillende financiers kan sturen.

Voordeel 2

De krappe woningmarkt betekent gouden tijden voor de particuliere buy-to-let-belegger. Verhuurhypotheken (buy-to-let) zijn populair. Deze vraag je ook met Capsearch aan voor je klanten. Een financiering voor commercieel vastgoed of een bedrijf (werkkapitaal, investeringen, etc.) kan ook.

Voordeel 3

Meer dan 50 financiers werken samen met Capsearch. Een passende financiering komt zo binnen bereik van je klant. Denk hierbij aan een lening, lease, factoring, crowdfunding of projectfinanciering. Alle financiers en kredietvormen zijn voor je toegankelijk, zelf heb je geen aanstelling nodig.

Voordeel 4

Bij elke nieuwe kredietaanvraag kun je per financier opnieuw uitzoeken wat deze nodig heeft. Dat kost veel tijd. Met Capsearch ben je als adviseur direct op de hoogte van actuele acceptatiecriteria van zakelijke financiers. Je weet precies welke informatie en documentatie nodig is. Financiers ontvangen zo meteen de juiste informatie voor een beoordeling.

Voordeel 5

Na het invullen van enkele basisgegevens over jouw klant beschik je direct al over een handig overzicht van mogelijke financiers die passen bij een aanvraag.

Voordeel 6

De software laat je zien welke documenten je van een klant nodig hebt. Deze documenten kan je gemakkelijk uploaden. Als je nog extra documenten wilt toevoegen zoals een businessplan dan kan dat ook.

Voordeel 7

Als je een aanvraag maakt, kun je andere specialisten of een klant de mogelijkheid geven de aanvraag in te zien of aan te passen. Op deze manier werk je heel efficiënt samen aan een doortimmerde aanvraag. Een goed financieringsplan biedt een financier een basis om snel een aanvraag te kunnen beoordelen.

Voordeel 8

Bij zakelijke aanvragen presenteert de software een kredietscore en geeft jou direct inzicht in de haalbaarheid van een financiering. Capsearch maakt daarvoor een snelle en heldere analyse van de financiële positie. Deze informatie helpt je bij het adviseren van klanten over mogelijkheden van een financiering.

Voordeel 9

Een organogram is een onderdeel van een zakelijke kredietaanvraag. Financiers willen namelijk weten met welke achterliggende partijen, naast die van de kredietnemer, zij te maken hebben. In de software zit een tool waarmee je gemakkelijk een overzichtelijk organogram opbouwt.

Voordeel 10

Voordat je een kredietaanvraag verstuurt naar een of meerdere financiers kan je deze aanvraag laten goedkeuren door je klant. De klant ontvangt dan een verzoek tot goedkeuring van een aanvraag. Na goedkeuring ontvangen financiers de aanvraag.

Voordeel 11

Je beschikt over actuele informatie over de voortgang van een aanvraag. In een overzicht zie je of een aanvraag compleet is (alles staat op groen). Ook ontvang je bijvoorbeeld een e-mail als een financier de aanvraag ontvangt en in behandeling neemt. Gaat een financier niet verder met een aanvraag dan krijg je ook een bericht.

Voordeel 12

Heb je een aanvraag al verstuurd naar financiers en wil je een nieuwe (aangepaste) versie naar andere financiers versturen? Met Capsearch maak je eenvoudig een kopie van de eerder verstuurde aanvraag die je dan kan gebruiken.

Voordeel 13

Het is mogelijk om op jouw website onze tool Financieringscheck te plaatsen. Deze plaats je op eigen website of op die van anderen. Een ondernemer ziet in een handomdraai, na het invullen van gegevens, een overzicht van financiers die matchen met zijn financieringsvraag. Als hij zijn gegevens achterlaat, ontvang jij deze lead.

Voordeel 14

Specialisten van Capsearch staan altijd klaar om je bij inhoudelijke of technische vragen te helpen. Als je begint met een aanvraag kan je altijd even contact zoeken. Wel zo gemakkelijk.

Wil je meer informatie over hoe onze tool werkt en hoe wij jou als adviseur verder helpen? Vraag dan een demo aan. Plan een demo in door op de button hieronder te klikken.
Vraag een demo voor accountants aan