Klaar voor ondersteuning

In deze onzekere tijden doen jouw klanten mogelijk een beroep op je voor advies over de financiering van hun bedrijf. De actuele vraagstukken voor financiering kunnen soms complex en misschien onbekend zijn. Ons uitgangspunt is dat wij ook nu dicht bij jou als adviseur staan. We vragen je contact met ons op te nemen als je een specifieke situatie wilt bespreken.

Borgstelling MKB-kredieten

Bijvoorbeeld over de mogelijkheden van de Borgstelling MKB-kredieten (BMKB). De omvang van het borgstellingskrediet is nu verhoogd van 50% naar 75%. Dit houdt in dat de overheid voor het merendeel van de financiering, die banken verstrekken, garant staat. Op deze manier stimuleert de overheid de banken om financieringen te verstrekken. Meer informatie: BMKB

Je kunt ons bereiken via de telefoon of via de chat. Wij doen onze best je te helpen je bij het vinden van financieringsoplossingen die passen bij de huidige situatie.

Met financiers spreken we regelmatig zodat we ook goed op de hoogte blijven van de actuele ontwikkelingen. We kunnen ons voorstellen dat financiers beleid mogelijk gaan aanpassen. Belangrijke aanpassingen verwerken we zo snel mogelijk in Capsearch.

Vragen? Neem dus contact met ons op. We helpen je graag.