Spotcap - Capsearch

Samenwerking Spotcap en Capsearch

Vanaf vandaag is een financiering door Spotcap via het Capsearch platform mogelijk. Interessant voor gevestigde ondernemers die behoefte hebben aan kortlopende financiering. Het gaat om zakelijk krediet tot €350.000 met een maximale looptijd van 24 maanden. Simpel en snel aangevraagd en binnen één werkdag uitsluitsel. Er zijn geen aanvullende zekerheden nodig, waardoor het goed te combineren is met andere vormen van financiering. MKB-adviseurs kunnen via Capsearch gemakkelijk een stapelfinanciering samenstellen.

Sectoren

Het zakelijk krediet van Spotcap is geschikt om voorraad te kopen, investeringen te doen, (tijdelijk) het werkkapitaal te verruimen of ter overbrugging. Het past dan ook goed bij bedrijven binnen de detailhandel, groothandel of zakelijke dienstverlening.

Flexibiliteit

De inzet van het krediet is flexibel. Tijdens de looptijd is boetevrij vervroegd aflossen mogelijk, maar er kan ook gekeken worden naar een verlenging of verhoging. Dit is afhankelijk van de financiële situatie en de mogelijkheden zullen bepaald worden op basis van een hertoetsing.

Capsearch

In een platform voor mkb-financieringen brengt vraag en aanbod bij elkaar. Het werkt simpel, snel en effectief. Je stelt één aanvraag op, die je naar alle geschikte en aangesloten financiers stuurt. Van banken tot crowdfunds en van lease- tot factoringmaatschappijen. Zo profiteert iedereen: financiers krijgen de juiste informatie, je klanten maken sneller kans op een betere financiering en een adviseur heeft meer tijd voor advies.