Wat kost tooling van Capsearch?

Capsearch geeft je als adviseur een gebruiksvriendelijke softwaretool om mkb-financiering simpel, slim en snel aan te vragen bij meer dan 50 financiers. Lees in deze blog welke licenties er zijn en wat het gebruik van Capsearch kost.

Met adviessoftware van Capsearch bereik je meer dan 50 mkb- en vastgoedfinanciers in Nederland voor een zakelijk kredietaanvraag. Als je een kredietaanvraag doet met Capsearch kan je deze eenvoudig versturen naar meerdere financiers. Dat scheelt tijd en je hebt maar 1 aanstelling nodig. Onze adviessoftware bevat een groot deel van de acceptatiecriteria van financiers, dus die hoef je niet zelf bij te houden. Voor een vast bedrag per jaar stuur je aanvragen in en kan je ons bellen voor ondersteuning bij gebruik van de software of over financieringsmogelijkheden. 

Tijdbesparing dankzij adviessoftware

Kies je er als adviseur voor om geen adviessoftware te gebruiken voor het aanvragen van bedrijfsfinancieringen dan moet je elke financier apart benaderen. Je moet dan ook per financier bijhouden welke criteria deze gebruikt bij een aanvraag voor een financiering. Financiers beschikken vaak over een eigen portaal voor het aanvragen van een financiering. Als je een aanvraag bij meerdere partijen tegelijk wilt neerleggen, betekent dit dat je elke keer opnieuw de gegevens moet invullen in het portaal van financier(s).

En dat is één van de grootste voordelen van Capsearch; als je van onze adviessoftware gebruikmaakt is het niet meer nodig om zelf voor elke financier apart een kredietaanvraag te maken en zaken erbij te zoeken. Hierdoor bespaar je vele uren die je weer kunt gebruiken voor je advies. Lees in deze blog meer over de mogelijkheden van onze adviessoftware.

Licenties

Capsearch heeft drie licenties: Lite, Pro en Enterprise. Je sluit de licentie voor minimaal een jaar af.
Prijzen Capsearch-1
Tarieven exclusief BTW en jaarlijks vooruit te voldoen. Extra toepassing: Leadgenerator 600,- per jaar (exclusief btw)
De Lite-licentie is geschikt voor adviseurs die een paar aanvragen per jaar doen of pas sinds kort actief zijn op de zakelijke markt. De Pro-licentie is geschikt voor adviseurs die regelmatig kredietaanvragen maken. Het Enterprise-model is geschikt voor corporate-finance afdelingen en organisaties met meerdere kantoren. Bij elke licentie kun je gebruikmaken van onze ondersteuning. Bijvoorbeeld om met ons te overleggen over financierbaarheid, ideale financieringsstructuur of passende geldverstrekkers voor een actuele kredietaanvraag. Ongeacht de licentie kan je altijd contact met Capseaerch opnemen een aanvraag inhoudelijk voor te bespreken. We denken graag mee.

Leadgenerator van Capsearch

Ben jij online goed vindbaar en actief op sociale netwerken? Wellicht is Leadgenerator dan iets voor jou. Via deze tool geef je bezoekers op jouw website snel een overzicht van de financiers die passen bij een gevraagde financiering. De bezoeker vult via de tool in wat voor een financiering er nodig is, bijvoorbeeld commercieel vastgoed. Vult de bezoeker ook zijn contactgegevens in? Dan ontvang je alle informatie over de gevraagde financiering per e-mail. Leadgenerator kan als extra toepassing worden aangevraagd. De kosten zijn 600,- euro per jaar (exclusief btw).

Wil je meer informatie over hoe onze tool werkt en hoe wij jou als hypotheekadviseur verder helpen? Vraag dan een demo aan. Deze demo spitsen we toe op de hypotheekadviesbranche en een van onze adviseurs doorloopt de mogelijkheden en licht deze toe. Plan een demo in door op de button hieronder te klikken.

CTA VOOR ONDER BLOG A-1