Webinar
Het nieuwe financieren voor accountants

9 juni 2022, 10.00 uur

De adviesmarkt voor mkb-financieringen is groot en biedt voor accountants enorme kansen. Je kent de cijfers, kent de ambities, kortom alle facetten die nodig zijn om een ondernemer te begeleiden bij een aanvraag voor financiering. Onze slimme adviessoftware maakt het je gemakkelijker. Met een eenvoudig en efficiënt aanvraagproces, scherpe voorwaarden en een netwerk met meer dan 50 financiers.

Adviessoftware voor de zakelijke markt
Van het vastleggen van financiële gegevens, het structureren van een financiering tot aan het versturen van de aanvraag naar de juiste financiers. Onze adviessoftware loodst je door het aanvraagproces heen. Je kan er ook voor kiezen om collega’s of je klant toegang te geven tot een aanvraag. Op deze manier werk je heel efficiënt samen aan een succesvolle aanvraag. Met onze adviessoftware heb je bovendien snel een helder overzicht van financiers die passen bij een aanvraag.

Aanmelden
Je ervaart bij dit webinar, voor accountants, hoe je in een handomdraai één aanvraag naar meerdere financiers stuurt. Help je ondernemers bij het aanvragen van een financiering? Of overweeg je dat te gaan doen? Meld je dan aan. In ongeveer 60 minuten vertellen we je hoe wij jou kunnen helpen bij het efficiënt aanvragen van een financiering.

Blog: Bedrijfsfinanciering in tijden van/na corona: wat zijn de opties?
Blog: Welke opties zijn er voor een accountant om ondernemers een financieringsadvies te kunnen geven?

dimitry-anikin-C3KuaRDgkQc-unsplash kans

 

Meld je aan