Webinar
'Het nieuwe financieren' voor financieringsspecialisten

6 juli 2023, 10.00 uur

Op de financieringsmarkt, waar in jaren geen digitalisatie heeft plaatsgevonden, is de laatste tijd veel veranderd. Dit betekent ook dat jouw manier van werken, als financieringsspecialist, verandert. Onze slimme adviessoftware maakt het je gemakkelijker. Met een eenvoudig en efficiënt aanvraagproces, scherpe voorwaarden en een netwerk met meer dan 50 financiers. 

Adviessoftware bedrijfs- en vastgoedfinanciering 
Van het vastleggen van financiële gegevens, het structureren van een financiering tot aan het versturen van de aanvraag naar de juiste financiers. Onze adviessoftware loodst je door het aanvraagproces heen. Je kan er ook voor kiezen om collega’s of je klant toegang te geven tot een aanvraag. Op deze manier werk je heel efficiënt samen aan een succesvolle aanvraag. Met onze adviessoftware heb je snel een helder overzicht van financiers die passen bij een aanvraag.

Aanmelden
Je ervaart bij dit webinar, voor financieringsspecialisten, hoe je in een handomdraai één aanvraag naar meerdere financiers stuurt. Wil je weten hoe wij je kunnen helpen bij het efficiënt aanvragen van een financiering? Meld je dan aan. In ongeveer 60 minuten praten we je bij.

 

Blog: Waarom financieringsspecialist Marcel Janssen digitalisering van financieringsaanvragen omarmt

Blog: Wanneer is software van Capsearch interessant voor jou als financieringsspecialist?

 

 

Meld je aan