Webinar

Hoe je slim start met advies over zakelijk financieren

23 mei 2024, 10.00 uur

Een ondernemer moet vandaag de dag zelf veel regelen bij een kredietaanvraag en heeft ondersteuning nodig. Advieskantoren worden daarom steeds belangrijker in het begeleiden van een aanvraag voor vastgoed- of bedrijfsfinanciering. Hoe maak je, als hypotheekadviseur, op deze markt een slimme start? In dit webinar gaan we in op de mogelijkheden om je advisering uit te breiden naar de zakelijke financieringsmarkt. 

Advisory services

Mis je tijd, kennis of ervaring om ondernemers advies te geven? Specialisten van advisory services begeleiden, samen met jou, ondernemers bij het vinden van een passende financiering. Zij helpen je bij het goed in beeld krijgen van het vraagstuk en bij het verzamelen van gegevens over het bedrijf of vastgoedobject. Een dienstverlening waar we je graag meer over vertellen. 

Servicepartner

Door onze jarenlange expertise en diepgaande marktkennis kunnen én durven we radicaal te innoveren. Onze kracht zit in de combinatie van het slim digitaliseren van processen en inzet van ervaren specialisten met kennis van de financieringsmarkt. Als servicepartner maken wij het je graag gemakkelijker om een passende financiering te vinden.

Overweeg je te starten op de zakelijke markt? Meld je dan aan. In ongeveer 60 minuten vertellen we je hoe wij jou daarbij helpen.

Webinar hoe je slim start met advies over zakelijk financieren, 23 mei 2024

 

Ben je een hypotheekadviseur?

Meld je dan aan