Webinar

Starten met zakelijk financieringsadvies

27 oktober 2022, 10.00 uur

Een ondernemer moet vandaag de dag zelf veel regelen bij een kredietaanvraag en heeft ondersteuning nodig. Advieskantoren worden daarom steeds belangrijker in het begeleiden van een aanvraag voor vastgoed- of bedrijfsfinanciering. Hoe maak je, als hypotheekadviseur, op deze markt een slimme start? In dit webinar gaan we in op de mogelijkheden om je advisering uit te breiden naar de zakelijke financieringsmarkt. 

Advisory services

Mis je tijd, kennis of ervaring om ondernemers advies te geven? Specialisten van advisory services begeleiden, samen met jou, ondernemers bij het vinden van een passende financiering. Zij helpen je bij het goed in beeld krijgen van het vraagstuk en bij het verzamelen van gegevens over het bedrijf of vastgoedobject. Een dienst waar we je graag meer over vertellen.

Adviessoftware voor zakelijke markt

Als hypotheekadviseur werk je al met adviessoftware voor de woningmarkt. Capsearch biedt vergelijkbare software voor de zakelijke markt. We werken nauw samen met meer dan 50 financiers. Bij dit webinar, voor hypotheekadviseurs, laten we je zien hoe je in een handomdraai één aanvraag naar meerdere financiers stuurt.

Wij maken het je graag gemakkelijk om een passende financiering te vinden. Overweeg je te starten op de zakelijke markt? Meld je dan aan. In ongeveer 60 minuten vertellen we je hoe wij jou daarbij helpen.

Blog: 5 manieren voor een adviseur om uit te breiden naar vastgoedfinanciering
Blog: 7 redenen voor hypotheekadviseurs om dienstverlening uit te breiden met vastgoed- en bedrijfsfinanciering

 

iStock-15542962610241024_1

 

Ben je een hypotheekadviseur?

Meld je dan aan