Financieringsproces eenvoudiger voor Crowdbricks

Crowdbricks introduceert, voor mkb-adviseurs, een oplossing waarmee het aanvragen van financieringen nog eenvoudiger wordt. De software is afkomstig van en in nauwe samenwerking met Capsearch ontwikkeld.

Crowdbricks

Crowdbricks richt zich in de crowdfundingmarkt op het financieren van commercieel vastgoed via een netwerk van intermediairs. Investeerders zijn consumenten, bedrijven of fondsen die een deel van hun vermogen tegen een aantrekkelijke rente direct willen investeren in onroerend goed.

Capsearch

Het Capsearch financieringsplatform koppelt de vraagkant van de financieringsmarkt – de intermediairs – aan de aanbodkant, de financiers. Capsearch levert daarnaast ook software waarmee financiers hun financieringsprocessen vereenvoudigen.

Efficiënte verwerking

De software voor Crowdbricks helpt aansloten mkb-adviseurs om op een efficiënte manier een volledige financieringsaanvraag op te stellen en met bijbehorende documenten te versturen. Een toetsing van de aanvraag aan acceptatiecriteria maakt direct duidelijk of de financiering past bij het acceptatiebeleid. Een ingebouwde credit scoring geeft inzicht in de haalbaarheid en helpt een intermediair bij het adviseren van klanten over een financiering. Het opstellen, de verwerking, analyse en opslag van aanvragen is nu een stukje efficiënter en gemakkelijker voor Crowdbricks en het intermediair.

Als financier interesse in onze software om het aanvraagproces te vereenvoudigen? Neem dan contact met ons op.