Online samenwerken bij een financieringsaanvraag

Online samenwerken bij een financieringsaanvraag

Een passende financiering regelen voor een ondernemer vraagt een goede verbinding tussen adviseur, ondernemer en financiers. Een inhoudelijk sterke kredietaanvraag als vertrekpunt versnelt de doorlooptijd bij financiers. Het samenstellen van een aanvraag is meestal een tijdrovende en soms ingewikkelde klus. Capsearch biedt betrokkenen meerdere mogelijkheden om online samen te werken aan een succesvolle kredietaanvraag. Samen weet je meer. Bovendien zorg je door efficiënt samen te werken voor kortere doorlooptijden. In dit blog lees je meer over hoe wij je helpen met samenwerken.

Samenwerken tussen adviseur, ondernemer en specialisten

In ‘Mijn aanvragen’ in Capsearch kan je per aanvraag bijvoorbeeld andere specialisten of ondernemers uitnodigen en toegang geven. Deze persoon heeft alleen toegang tot de specifieke aanvraag. Op deze manier werk je heel efficiënt samen aan een doortimmerde aanvraag. Een goed financieringsplan biedt een financier een basis om snel een aanvraag te kunnen beoordelen. Het geeft ook vertrouwen in de partij die het aanlevert.

Samenwerking bij financiers

Na ontvangst van een kredietaanvraag bij een financier is het ook mogelijk dat bij een financier diverse specialisten een aanvraag bekijken. In ‘Mijn aanvragen’ kan een financier per aanvraag andere specialisten uitnodigen en toegang geven tot de aanvraag.

Eenvoudig contact via berichtenservice

Met een financier even contact over een aanvraag? Dat kan via onze berichtenservice. Zodra een financier een aanvraag in behandeling neemt, heb jij toegang tot deze berichtenservice. Bij de overzichtspagina van elke aanvraag kan je onder ‘Berichten’ gemakkelijk contact opnemen met een financier. Rechtsboven op de pagina zie je een envelop. Hier heb je een overzicht van al jouw berichten.

Aanvraag sturen naar een vast contactpersoon

Het is mogelijk een kredietaanvraag te sturen naar een vast contactpersoon bij een financier. Dat kan ook voor kortere looptijden zorgen. Bij de geselecteerde financiers in Capsearch vul je hiervoor het e-mailadres in bij Opmerkingen.

Hulp nodig of even overleggen bij het maken van een aanvraag? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag.