Onafhankelijk financieringsadvies geven. Capsearch helpt.

Onafhankelijk financieringsadvies geven. Capsearch helpt

Niet voor niets doen ondernemers in het mkb vaak een beroep op een mkb-accountant. Je bent een vertrouwd aanspreekpunt: objectief, integer en onafhankelijk. Hoe zorg je dat je als accountant je onafhankelijkheid bij een advies over financiering waarborgt? De adviessoftware van Capsearch helpt.  

Eigen netwerk en onafhankelijkheid 

Het moet ook maar je interesse hebben om een eigen netwerk met financiers op te bouwen en goed te onderhouden. Alleen al af en toe een financier op je kantoor ontvangen kost je snel meer dan een uur. Een nadeel van een eigen netwerk hebben, is dat het op gespannen voet staat met je onafhankelijkheid. De kans bestaat namelijk dat je onbewust, door persoonlijke contacten, toch een voorkeur voor het zakendoen met bepaalde financiers hebt.  

Adviessoftware met meer dan 50 financiers 

Waarschijnlijk kom je tot de conclusie dat je niet de tijd hebt om je contacten, in een netwerk van financiers, te onderhouden. Als je je klant onafhankelijk wilt adviseren dan biedt de adviessoftware van Capsearch een oplossing. Je hebt toegang tot een veelheid aan mogelijkheden voor een financiering. We werken namelijk samen met meer dan 50 financiers. Als je onze software gebruikt, ben je altijd op de hoogte van het actuele financieringsaanbod. Jouw klanten ervaren dat je goede kennis hebt over welke financiers er zijn en wat zij aan informatie nodig hebben. Dankzij het ruime aanbod van financiers vergroot je bovendien de kans op een geslaagde financiering.  

Vraag een klantcase voor accountants aan

Helder proces, ook voor ondernemer 

De adviessoftware van Capsearch biedt de accountant en ondernemer mogelijkheden om nauw online samen te werken aan een succesvolle kredietaanvraag. Ondernemers vinden het prettig om direct te zien bij welke financiers ze kans van slagen hebben. Dat inzicht geef je met Capsearch. Met een druk op de knop maak je snel en eenvoudig een aanvraag en stuur je die naar meerdere financiers. Als dat wenselijk is, kan je ook een vraag naar een specifieke contactpersoon bij een financier sturen. Met Capsearch werk je op een transparante wijze, bijvoorbeeld bij een selectie van mogelijke financiers, samen aan een oplossing voor een financieringsvraagstuk. 

Webinar voor accountants

Je ervaart bij dit webinar hoe je in een handomdraai één aanvraag naar meerdere financiers stuurt. Help je als accountant ondernemers bij het aanvragen van een financiering? Of overweeg je dat te gaan doen? Meld je dan aan voor het webinar Het nieuwe financieren voor accountants. In ongeveer 60 minuten vertellen we je hoe wij jou kunnen helpen bij het efficiënt aanvragen van een financiering. Schrijf je hier in voor dit webinar op 9 juni 2022

Kennismaken met onze software voor financieringsadvies van Capsearch? 

Capsearch heeft naast slimme adviessoftware ook kennis van en een groot netwerk in de zakelijke financieringsmarkt. Wil je meer over hoe je als mkb-adviseur kunt werken met Capsearch? Plan dan een call met ons in of boek een online demo om meer te weten te komen over onze tooling. 

Vraag een demo voor accountants aan